Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ....


Η Ραφήνα αποχαιρέτησε έναν δικό της άνθρωπο. Σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Γιάννης Γιάνναρος. 

Ο Γιάννης Γιάνναρος μαζί με την εγγονή του Νεφέλη Τσεμπέρη.

Ο Γιάννης Γιάνναρος, Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός, με μεγάλη προσφορά και έργο στην πόλη μας. Όπως αναφέρει και ο Σύλλογος Τριγλιανών στην ανακοίνωση του:

"Ο σημαντικός και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους Γιάννης Γιάνναρος, έφυγε αθόρυβα από τη ζωή έτσι όπως ήρθε πριν από εβδομήντα τέσσερα περίπου χρόνια. Η απώλεια ενός τέτοιου ανθρώπου, προκαλεί όχι μόνο πόνο, αλλά αφήνει και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Σύλλογο μας, μιας και ήταν τόσα χρόνια κοντά μας "ψυχή τε και σώματι" με τρόπο ανεπανάληπτο"

Οι Ενεργοί Πολίτες στέλνουμε τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του για έναν άνθρωπο που η Ραφήνα θα τον θυμάται πάντα για όλα αυτά που προσέφερε αθόρυβα τόσα χρόνια.

Καλό Παράδεισο...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...