Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Η ΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ



Το θέμα που ανέκυψε από τη δημόσια τοποθέτηση – καταγγελία του κ. Μπουρνούς  κατά του ΟΛΡ, για συστηματική ρύπανση από τα απόβλητά του, στον προβλήτα 3, είναι εξόχως σοβαρό, για να μείνει κάποιος απαθής, ή να περιοριστεί στις συνήθεις ανταλλαγές ανακοινώσεων, ή ακόμη χειρότερα να εξαντληθεί στα... social media.

Όταν μία δημόσια αρχή, και μάλιστα αιρετή, προβαίνει επώνυμα και δημόσια σε τόσο σοβαρές καταγγελίες , για ρύπανση της θάλασσας από απόβλητα, που  κρυφά, ριχνει μια άλλη κρατική υπηρεσία στην πόλη μας, δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι  να ακολουθήσεις.

Ο δρόμος είναι ένας, καθαρός και χωρίς πολλά πολλά λόγια. 

 Διενέργεια αυτοψίας ΤΩΡΑ είτε από τις υγειονομικές υπηρεσίες , είτε από οιαδήποτε άλλη αρχή, ώστε να κλείσει το θέμα μια και καλή και σε κάθε περίπτωση. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.

Γιατί αν υπάρχει ψήγμα , έστω, αληθείας στα καταγγελλόμενα , τότε δε χωράμε όλοι στην ίδια πόλη…
    
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το εξαντλήσουμε απλώς σε ένα  «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων.

 ΡΑΦΗΝΑ 22/06/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...