Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ο Βουλευτής μας, ο άνθρωπός μας, ένας από τους στηλοβάτες της ανάπτυξης της Ραφήνας, τότε, την εποχή των παχιών αγελάδων, την εποχή των Μεγάλων Έργων.


Έχει το θράσος να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις προσβάλλοντας για πολλοστή φορά τον ελληνικό λαό.


Για να θυμηθούμε λίγο την πρόσφατη Ελληνική Ιστορία:
16 Φεβρουαρίου 1999 . Η ντροπή της Ελλάδας.
Η παράδοση του Οτσαλάν, από τον Πάγκαλο, από τον Παπαϊωάννου και τον Σημίτη, στους τούρκους.
Ως γνωστόν εν συνεχεία ο Πάγκαλος έγινε αντιπρόεδρος του ΓΑΠ και ο Παπαϊωάννου εστάλη στην Κύπρο όπου βρίσκεται ακόμα ως πρέσβης της Ελλάδας, για να παραδώσει, όπως όλα δείχνουν, την Κύπρο τώρα στους τούρκους.
Όπως αναφέρει στο σχετικό του βιβλίο ο Σάββας Καλεντερίδης (Η ώρα της αλήθειας) ο Πάγκαλος (ο μέγας τραγουδιστής το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε) όταν βρισκόντουσαν στην πρεσβεία του Ναϊρόμπι τους είχε απαγορεύσει κάθε γραπτή επικοινωνία.
Μετά την αρπαγή από τους τούρκους πράκτορες στο Ναϊρόμπι του
Οτσαλάν και την παραίτηση του Πάγκαλου ανέλαβε ως ΑΝΥΠΕΞ ο αείμνηστος Γιάννος Κρανιδιιώτης. Που τον άκουσε με μεγάλη χαρά ο πρέσβης Κωστούλας στο Ναιρόμπι να τους ζητεί πλήρη έγγραφη αναφορά αυτών που συνέβησαν στην Κένυα.
Έτσι έχουμε πλήρη καταγραφή της μεγάλης ντροπής της παράδοσης από τους Πάγκαλο, Παπαιώάννου και Σημίτη του Οτσαλάν στους τούρκους.
Είναι οι ίδιοι πολιτικοί που οδήγησαν το 2009 στην υποδούλωση της Ελλάδας.
Ακολούθησε η απόπειρα παράδοσης και της Κύπρου στους τούρκους με το σχέδιο Ανάν που επανήλθε πρόσφατα . Με τον Παπαιωάννου να παραμένει πρέσβης στην Κύπρο ίσως για να την παραδώσει στους τούρκους..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...