Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Προς τους προστάτες των Δημοσίων Υπαλλήλων.



Αξιότιμοι φίλοι, συμπολίτες, αξιότιμοι προστάτες των δημοσίων υπαλλήλων. Πραγματικά δεν επιθυμώ να μειωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι ούτε κατά μία κεφαλή. Ξέρετε τι θα ήθελα όμως; Και πιστεύω ότι εσείς που με τα σχόλιά σας τάσσεστε υπέρ των θα συμφωνήσετε. Να αντικατασταθούν κάποιοι οι οποίοι δυστυχώς ξεπερνάνε το 50%. Ποιοί;
1. Αυτοί που συνειδητά δεν δουλεύουν διότι τους μειώθηκε ο μισθός.
2. Αυτοί που δεν θέλουν να επιμορφωθούν και συνεχίζουν να κατέχουν μία θέση παίζοντας πασιέντζες στον υπολογιστή μας.
3. Αυτοί που ενώ μπορούν να διεκπεραιώσουν μία εργασία σε δύο μέρες, εσκεμμένα την διεκπεραιώνουν σε 3 για να μην πω σε 2 εβδομάδες.
4. Αυτοί που εκβιάζουν με την δύναμη της στρογγυλής σφραγίδας και ή τα παίρνουν ή δεν εξυπηρετούν.
5. Αυτοί που έχουν διατελέσει ποινικά αδικήματα και βρίσκονται στην υπηρεσία τους σαν να μην τρέχει τίποτα.
6. Αυτοί που προσβάλλουν τους συναδέλφους τους που δουλεύουν με ζήλο, ενώ αυτοί ανήκουν σε μία εκ των παραπάνω κατηγοριών.
7. Αυτοί που αντί να προσέρχονται στις 7,8,9 ή ότι ώρα έχουν δηλώσει, συστηματικά προσέρχονται αργότερα και φεύγουν νωρίτερα.
8. Αυτοί που παρανομούν συστηματικά και κατ΄ επάγγελμα.
9. Αυτοί που διαπράττουν παράβαση καθήκοντος.
Μετά από αυτή την αντικατάσταση, πιστέψτε με η ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί αυτόματα εντός μηνών. Διότι ο υπόλοιπος κόσμος που βάλει εναντίων του δημοσίου τα γνωρίζει αυτά, τα βλέπει. Και να κλείσω με το εξής: Αν γινόταν αυτή η αντικατάσταση, επειδή σίγουρα, 100%, η μηχανή της Ελλάδας θα λειτουργούσε ρολόι, και επειδή η χώρα μας είναι πολύ πλούσια και παράγει ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ, να είστε σίγουροι ότι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων θα πολλαπλασιάζονταν!

Π.ΣΑΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...