Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Συμπεριφορές "πεζοδρομίου" και τραμπουκισμοί δεν χωρούν στην πόλη. Απαιτείται η άμεση καταδίκη από όλες τις δημοτικές παρατάξεις




Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες τραμπούκικων, κυριολεκτικά, ενεργειών και συμπεριφορών πεζοδρομίου στην πόλη μας, που δεν αρμόζουν ούτε στο ύφος, ούτε στο ήθος, ούτε στον πολιτικό μας πολιτισμό.
 Η δημοκρατία και ο πολιτικός διάλογος δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφεθεί έρμαιο στη βία, τις απειλές και τους κουτσαβακισμούς συγκεκριμένων κύκλων και προσώπων. Όταν μάλιστα στο "κάδρο" μπαίνουν άνθρωποι με κορυφαία θεσμική ιδιότητα κατά το πρόσφατο παρελθόν, αλλά και αιρετοί του σήμερα, η εικόνα γίνεται ακόμη πιο ντροπιαστική για όλους μας.
Η κοινωνία απαιτεί ωριμότητα, διάλογο και συναινέσεις και όχι τραμπούκους, γυρολόγους και φανατικούς που επιχειρούν να μας σύρουν στο βούρκο. 
Δεν θα το επιτρέψουν οι πολίτες αυτό. 
Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και κάθε σύμβουλο ξεχωριστά, να καταδικάσουν τα φαινόμενα και τις συμπεριφορές αυτές, απόλυτα και καθαρά, χωρίς υπεκφυγές ή αστερίσκους.
Δεν πάει άλλο.
Έφτασε η ώρα να αφήσουμε το παλαιό και φθαρμένο, βαθιά στο χτες και να επιλέξουμε το αύριο ως κοινωνία και ως πολίτες.

Για τους "Ενεργούς Πολίτες":
Χρήστος Τσεμπέρης
Παναγιώτης Γαβριήλ
Μιχάλης Γκολεμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...