Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

" Ζητώ συγνώμη.Ήταν λάθος". Αυτές οι 4 λέξεις μένει να ειπωθούν από τον κ. Κεχαγιόγλου για να κλείσει οριστικά η "πληγή" στην πόλη




Χρήστος Τσεμπέρης-Ενεργοί Πολίτες
Οι τελευταίες ημέρες στην πόλη μας στιγματίστηκαν από τα απαράδεκτα  και απολύτως καταδικαστέα γεγονότα της απρόκλητης λεκτικής και σωματικής επίθεσης του πρώην Δημάρχου Α. Κεχαγιόγλου κατά του νυν, δημόσια ενώπιον 10δων κατοίκων με τις οικογένειες και τα παιδιά τους στην πλατεία της Ραφήνας.
Η κοινωνική και πολιτική καταδίκη, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό ήλθε άμεση και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, από τη στιγμή ειδικά που το γεγονός δημοσιοποιήθηκε από ΜΜΕ και πήρε μεγάλη έκταση.
Έχω όμως την αίσθηση ότι λείπει από όλη αυτή τη συζήτηση ο ανθρώπινος, προσωπικός παράγοντας, για να επουλωθεί μια και καλή η "πληγή" στην πόλη και να αφήσουμε τα γεγονότα πίσω μας όλοι.
Λείπει δηλαδή  μια και μόνο δήλωση με λίγες λέξεις και πεντακάθαρο νόημα, από τον ίδιο τον αρνητικό πρωταγωνιστή των γεγονότων, πρώην Δήμαρχο Ραφήνας:
"Ήταν λάθος. Ζητώ συγνώμη".
Τέσσερις  λέξεις μόνο που δείχνουν αναγνώριση του λάθους και σηματοδοτούν τη διάθεση να γυρίσουμε σελίδα.
Δεν είναι έλλειψη θάρρους ή ήθους το ότι δεν έχουν ειπωθεί ακόμη. Αυτά θεωρούνται δεδομένα και δεν αμφισβητούνται.
Πρόκειται μάλλον για αμηχανία από την έκταση του συμβάντος.
Εύχομαι κι ελπίζω, είμαι βέβαιος προσωπικά,  οτι θα  "διορθωθεί" και αυτό άμεσα, για να φύγει ο κουρνιαχτός.
Καλή χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...