Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Οι παραλίες επιστρεφουν στα παιδιά μας. Οι πολίτες στο προσκήνιο!ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ο μόνος σίγουρα χαμένος αγώνας, είναι εκείνος που δεν δόθηκε ποτέ και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη απο το Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Ανατολική Αττική.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους εκείνους, είτε δήμοι, είτε στελέχη Τοπικής ή Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, είτε φορείς, είτε συλλογικότητες, είτε απλοί πολίτες της περιοχής, οι οποίοι συμμετείχαν καταθέτοντας το δικό τους διεκδικητικό πλαίσιο , τις προτάσεις και τις αγωνίες τους για την περιοχή μας. 
Το αποτέλεσμα, δηλαδή οι εξαγγελίες του ίδιου του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Υποδομών και των συναρμόδιων Υπουργών για τη Ραφήνα και την Ανατολική Αττική, που η κεντρική διοίκηση είχε ξεχασμένη για 10ετίες, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη δική τους οργανωμένη, επίμονη και σοβαρή συμμετοχή και συνεισφορά.
Ήδη, μερικά μόλις 24ωρα μετά την πρωθυπουργική εξαγγελία για την απόδοση των παραλιών της πόλης μας στους δημότες, το υπουργείο Ναυτιλίας, ο ΟΛΡ προχωρούν άμεσα στην απόδοση και του Αγ. Νικολαου και της παραλίας Μαρίκες στους δημότες, προστιθέμενες στην απόφαση για Κοκκινο Λιμανάκι και Πάρκο Καραμανλή.
Ο δρόμος άνοιξε. Οι πολίτες και όσοι δικεδικούσαμε επί χρόνια το αυτονόητο, νιώθουμε δικαιωμένοι. Οι Κασσάνδρες και οι εξαφανισμένοι κήνσορες και τιμητές των πάντων στην πόλη από την ασφάλεια της  αφάνειάς τους διαψεύστηκαν με πάταγο.
Δεν τελειώνουμε εδώ. 
Δεν σταματάμε τη διεκδίκηση για την πλήρη , την ολιστική υπερ των πολιτών ανάπλαση του παράλιου μετώπου της πόλης μας.
Δεν σταματάμε τη διεκδίκηση για την υλοποίηση των έργων υποδομής - ανάσα για την πόλη που εξαγγέλθηκαν. Για τον κόμβο στη διασταύρωση, για τη διαπλάτυνση της Φλέμινγκ, την υπογειοποίησή της μέχρι το λιμάνι, την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, την κατασκευή του ΚΕΛ, την επέκταση της Αττικής οδού και τη σύνδεση με τον προαστιακό, την ολοκλήρωση της αστικής συγκοινωνίας και τόσα άλλα για να κληροδοτήσουμε ένα αύριο στα παιδιά μας, καλύτερο από το χτες της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης που κληρονομήσαμε εμείς.
Ο αγώνας συνεχίζεται και η ιστορία γράφεται πάντα από τους παρόντες. οι υπόλοιποι ας παραμείνουν στη βολική μεμψιμοιρία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...