Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΟΛΡ-ΤΑΙΠΕΔ: ΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!




ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σαν κάτι να μην κατάλαβαν καλά οι αρμόδιοι του ΟΛΡ και το "αφεντικό" ΤΑΙΠΕΔ για την επαναπόδοση των παραλιών στους δημότες της πόλης μας.
Ίσως πάλι να "βαριάκουσαν"  την ξεκάθαρη πρωθυπουργική δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Ανατολική Αττική για το παραλιακό μέτωπο.
Μπορεί και να μην πολυκατάλαβαν όσα συμφωνήθηκαν παρουσία τους, 3 μόλις ημέρες μετά, στη σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας υπό τον κ. Κουρουμπλή και ανακοινώθηκαν με επίσημο δελτίο τύπου για την πρώτη και τη δεύτερη φαση αποδοσης του παραλιακού μετώπου.
Αλλιώς δεν εξηγείται η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του ΟΛΡ προς το ΤΑΙΠΕΔ, στην οποία "ξέχασαν" να συμπεριλάβουν όλα όσα συμφωνήθηκαν για την απόδοση, σε πρώτη φάση,στους δημότες ΚΑΙ της περιοχής του Αγ. Νικολάου.
"Φάλτσα λιμενικά" ή αλλιώς κρατει τις μηχανές λεβέντες και πάρτε το όλο αλλιώς, εξηγηθείτε και διορθώστε πορεία. Τώρα.
Αλλιώς ο λόγος στον Υπουργό Ναυτιλίας που "αδειάζουν" με τη συγκεκριμένη απόφαση οι ...αρμόδιοι και φυσικά στην κυρίαρχη κυβέρνηση.
Οι πολίτες ενωμένοι επιμένουμε: Οι παραλίες δεν έχουν "αφεντικά". Ανήκουν στα παιδιά μας.Καταλάβετέ το.

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...