Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ήρθε η Μεγάλη Βρετανία στην Νέα Μάκρη;

Άννα Κουτσομυτέλλη, M.Ed.
 Εκπαιδευτική σύμβουλος -
 Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας,
Υπεύθυνη Σπουδών
 ‘’Kέντρο Ιδιαιτέρων  Μαθημάτων Αγγλικής’’
 Κουτσομυτέλλη Άννα

FB: Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Aγγλικής Γλώσσας
ΗΡΘΕ!!!


Εκπρόσωπος του Βρετανικού συμβουλίου στο Κέντρο Ιδιαιτέρων μαθημάτων Αγγλικής Κουτσομυτέλλη Άννα Μ.Ed., επιμορφώνει γονείς και μαθητές
Ήρθε η Μεγάλη Βρετανία στην Νέα Μάκρη;
Ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό σεμινάριο έλαβε χώρα τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στην Νέα Μάκρη, με πρωτοβουλία του Κέντρου Ιδιαιτέρων μαθημάτων Αγγλικής, που διευθύνει η κα Άννα Κουτσομυτέλλη.
Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου, η εκπρόσωπος του Βρετανικού συμβουλίου, του εξεταστικού φορέα που διεξαγάγει τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge παγκοσμίως, και παρόντες αρκετοί γονείς, αλλά και συνεργάτες του Κέντρου Ιδιαιτέρων μαθημάτων της κας Κουτσομυτέλλη.




Παρών στο σεμινάριο και ο Γιάννης Κοντογεώργος, γονέας και εκδότης της εφημερίδας ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ο οποίος είχε μια σύντομη συνομιλία με την κα Άννα Κουτσομυτέλλη.






Κυρία Κουτσομυτέλλη, για ποιό λόγο έγινε το σεμινάριο;
- Μετά απο 23 χρόνια στο χώρο της διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και εκπαίδευσης, ανακαλύπτω ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν γονείς και μαθητές που δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα για την διδασκαλία της αγγλικής, την εγκυρότητα των πτυχίων και την σωστή προετοιμασία για την επιτυχία στις εξετάσεις του πανεπιστημίου και την απόκτηση πτυχίων και προπάντων τη διαφορά ανάμεσα στο αγγλικό και το ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης και βαθμολόγησης.
Γιατί προτιμήσατε να καλέσετε εκπροσωπο του φορέα εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge;
- Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ερώτηση και σας ευχαριστώ. Το Κέντρο Ιδιαιτέρων μαθημάτων Αγγλικής που διευθύνω συνεργάζεται με το Βρετανικό Συμβούλιο και συνεπώς το δεύτερο καλύπτει κάθε εκπαιδευτική ανάγκη του κέντρου αλλά και των μαθητών και γονέων. Είναι τιμή μου που διοργάνωσα το σεμινάριο σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο. Η συνεργασία μας και η διεξαγωγή εξετάσεων που παρέχουμε είναι άψογη.


Γιατί αποφασίσατε να κάνετε το σεμινάριο τώρα και όχι στο παρελθόν;
- Ως εκπαιδευτικός και εκπαιδευτική ψυχολόγος αλλά πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την κοινωνία μας και την πρόοδο, ειδικά αυτή την εποχή που νέοι και νέες αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι έχουν ανάγκη να σπουδάσουν σωστά και να αποκτήσουν πτυχία αγγλικής τα οποία θα τους διασφαλίσουν την καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό -είναι θεωρώ αναγκαίο να κάνουμε τα σωστά βήματα- και το πρώτο βήμα είναι η σωστή ενημέρωση.


Θα θέλατε να στείλετε κάποιο μήνυμα σε όλους τους αναγνώστες;
Θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια σεμινάρια για γονείς και μαθητές -θα υπάρξει και συνέχεια- η εκπαίδευση είναι η καλύτερη επένδυση για ένα καλύτερο μέλλον, και η συλλογική εργασία απαραίτητη. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η μόρφωση, η πρόοδος και η ευημερία του τόπου της χώρας ολόκληρης Για να το πετύχουμε αυτό επενδύουμε στη νεολαία - και αυτό θα κάνουμε!


Σας ευχαριστούμε κα Κουτσομυτέλλη για πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Εγώ σας ευχαριστώ κ. Κοντογεώργο για την άψογη συνεργασία μας.
Στο τέλος του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε κλήρωση με έπαθλο ένα δώρο που ήταν ευγενική χορηγία του καταστήματος Perfect Toys Πανταζόπουλος Νέας Μάκρης. Τυχερή της κλήρωσης ήταν η κα Εμμανουέλα Καμπούρη, η οποία και θα παραλάβει το δώρο της απο το κατάστημα.
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης, η κα Άννα Κουτσομυτέλλη, ευχαριστεί το Βρετανικό Συμβούλιο, την κα Κατερίνα Μίχα και τις Aνθοδιακοσμήσεις Γάμων, Βαπτίσεων, Δεξιώσεων για την ευγενική χορηγία των φυτών που στόλισαν το χώρο και το Perfect Toys Πανταζόπουλος Νέας Μάκρης για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...