Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική αγορά της πόλης μας. Κάνουμε τις αγορές μας σε Ραφήνα και Πικέρμι. Το έχουμε όλοι ανάγκη!


Φίλε, συμπολίτη.
Ζούμε αναμφισβήτητα σε δύσκολες, πολύ δύσκολες εποχές. Ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά και ως οικογένεια, με αξιοπρέπεια και παρά τα τεράστια προβλήματα, δίνει τη δική του  μάχη της καθημερινότητας.
Αυτές τις ημέρες όμως, ας σταθούμε λίγο και ας σκεφθούμε.

Ο  καθένας μας στο μέτρο και το βαθμό που μπορεί, ας στηρίξει με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει την τοπική αγορά της πόλης μας, που υποφέρει από την κρίση , την έλλειψη υποδομών, την ασφυξία τους καλοκαιρινούς μήνες από το κυκλοφοριακό χάος που προκαλούν οι αφιξοαναχωρήσεις από το λιμάνι , αλλά και τη μετατροπή της πόλης σε απέραντο , αναρχο πάρκινγκ. Και όλα αυτά δίπλα στα "μεγαθήρια" της ζούγκλας της αγοράς, που στραγγαλίζουν κάθε τοπική προσπάθεια οικονομικής ανάσας.
Δεν είναι τοπικισμός. Δεν είναι λαϊκισμός. Είναι ανάγκη. Είναι ανάσα. Είναι στάση ζωής.
Δεν είναι στήριξη των γνωστών και φίλων. Είναι στήριξη στην τοπική εργασία. Είναι πνοή ανάπτυξης. Είναι το φιλί της ζωής σε πολλές περιπτώσεις, σε εναν άνισο αγώνα της (κάθε) τοπικής αγοράς για επιβίωση.
Οι "Ενεργοί Πολίτες" θα είμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία τόνωσης, στην κατεύθυνση αυτή είτε του εμπορικού συλλόγου, είτε του δήμου, αλλά και οιουδήποτε μπορεί να συμβάλλει σε μια τέτοια "εκστρατεία".
Δεν είναι προτροπή για άκριτη κατανάλωση. Είναι  αναγκαία κίνηση από όλους, για όλους μας.
Ας είναι αυτες τις γιορτές ένα το μήνυμα από στόμα σε στόμα: 
"Στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική αγορά της πόλης μας. Κάνουμε τις αγορές μας  σε Ραφήνα και Πικέρμι".
Καλές γιορτές σε όλους. 

Για τους "Ενεργούς Πολίτες Ραφήνας -Πικερμίου":
Χρήστος Τσεμπέρης
Μιχάλης Γκολεμάς
Παναγιώτης Γαβριήλ
Παναγιώτης Σπανόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...