Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.



ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
Η τριτοκοσμική εικόνα αθλιότητας, την οποία και επισημάναμε με σειρά ανακοινώσεων και δημόσιων παρεμβάσεων μας, (http://energoipolitesrp.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html) δειγμα παντελούς και επι χρόνια αδιαφορίας, με το πλημμυρισμένο οδόστρωμα μπροστά στην κεντρική σταση των ΚΤΕΛ (άλλη πληγή κι αυτη...) στον ΟΤΕ
και τους συμπολίτες μας (ηλικιωμένους , μητέρες με παιδιά, μαθητές κλπ) να πρέπει να επιδεικνύουν ακροβατικές ικανότητες είτε για να φτασουν μέχρι εκεί είτε για να επιβιβαστούν στα λεωφορεία, ειναι πια παρελθόν. Τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό της. Μετά από την μελέτη και την παρέμβαση του Δήμου και των τεχνικών του υπηρεσιών. Και εδώ οφείλεται ενα μπράβο. (Αλήθεια τόσα χρόνια γιατί όλοι έκαναν οτι δεν καταλαβαίνουν?)
ΣΗΜΕΡΑ
 (φωτο απο τα τοπικα site irafina.gr, rpn.gr)

ΣΗΜΕΡΑ

Σε μια κανονική χώρα, δε θα αποτελούσε σημείο άξιο λόγου και αναφοράς, όταν ένας δημόσιος φορέας εξουσίας κανει τη δουλειά του και διορθώνει ένα προβλημα που του επισημαίνουν οι πολίτες. Όταν όμως η "κανονικότητα" ετών συμπυκνώνεται πίσω από την αδιαφορία και τα "ωχ αδερφέ" και οι πολίτες συνεχίζουν και συνεχίζουν να υφίστανται την ταλαιπωρία, ε τότε πρέπει να αποδίδονται τα εύσημα σε αυτούς που κανουν σωστά τη δουλειά τους. Πολιτική ηγεσία, αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, δημοτικές υπηρεσίες.
Υπάρχουν κι άλλα. Πολλά. Μικρά και μεγάλα που έχουμε να αλλάξουμε. Πολίτες, διοίκηση, συλλογικότητες και φορείς.  Όλοι μαζί. Ενα, ένα τη φορά.
Όπου και όσο μπορούμε θα είμαστε εκεί. Να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα. Να προτείνουμε λύσεις. Να ζητάμε διάλογο. Να στηρίζουμε τα θετικά. Χωρίς παρωπίδες, εμπαθειες και φανατισμούς. Ως Ενεργοί Πολίτες.
Τελικά κατι κινείται στην πολη...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...