Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΤΕΛ-ΟΤΕ?
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε σήμερα στον τοπικό τύπο (κάλλιο αργά παρά ποτέ) τεχνικά κλιμάκια του δήμου να κανουν μετρήσεις, μήπως και δοθεί επιτέλους λύση στο χρονίζον πρόβλημα των συγκεντρωμένων νερων της βροχής στη σταση ΚΤΕΛ στον ΟΤΕ (ελπίζουμε και στην άθλια εικόνα του στέγαστρου αυτής της στάσης, της 3ης ΕΚΟ και άλλων στην περιοχή). 
Το θεμα το είχαμε επισημάνει κι εμείς , όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας, προ πολλών μηνών, καλώντας τη δημοτική αρχή, να σταματήσει να παιζει το παιγνίδι της αδιαφορίας των προηγουμένων αρχών προς τους δημότες. καλό το δείγμα γραφής, επικροτούμε και ελπίζουμε να μην παραπεμφθεί και αυτό στις ...ελληνικές καλένδες.

Αυτά επισημαίναμε πριν από μήνες:
 http://energoipolitesrp.blogspot.gr/2015/05/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...